понеділок, 22 квітня 2024 р.

 

22 квітня - Міжнародний День Землі - свято чистої води, чистої землі, чистого повітря. Це день нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина повинна задуматися над тим, що ЗЕМЛЯ потребує турботи й захисту.

 Цей день покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища , нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі і захисті. Ця проблема не має територіальних кордонів та мовних бар'єрів.

З цієї нагоди бібліотеці села Прилісне зібрались члени клубу за інтересами «Допитлеві чомучки»  на еко-гру «Земля – наш спільний дім». Під час гри діти виконували поставлені завдання та гідно проходили кожну екологічну станцію. Показали свою кмітливість, спритінсть, швидкість та бажання працювати разом. Ближче познайомились з цим святом та дізналися, що існує Дзвін миру в День Землі, емблема, яка символізує цей день. Обговорили для чого ми повинні сортувати сміття і чим це добре для нашої планети.

Давайте берегти нашу природу, нашу Землю, збагачувати, вдосконалювати, робити щось не тільки для себе, а й для інших! Думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній. Не забувайте, що наша доля – це доля нашої рідної Землі і вона у наших руках!





















 

Немає коментарів:

Дописати коментар