пʼятницю, 13 червня 2014 р.




ПІДБІРКА НАЙКРАЩИХ ЕЛЕКТРОННИХ БІБЛІОТЕК
Рекомендуємо!

1. http://lib.ru/Мабуть, найбільш популярна бібліотека в Рунеті. Сайт був відкритий ще в 1994 році, поповнювати його можуть як самі автори, так і читачі. Тут є книги на будь-який смак: наукова фантастика, гумор, туризм, езотерика, політика, технічна документація і т.д.


2. http://www.litmir.net/Ця електронна енциклопедія корисна буде тим, хто не знає, що б таке почитати. Зайшовши на сайт, користувач відразу побачить які книги найбільше читають сьогодні. Література представлена ​​в 123 жанрах, авторів - близько 50 000, книг - близько 140 000.

3. http://fantlab.ru/Цей сайт дещо відрізняється від інших, оскільки він присвячений тільки літературі в жанрі фантастика. Тут можна почитати бібліографію авторів, дізнатися про нагороди і премії, які вручаються письменникам у всьому світі, прочитати рекомендації на книги, що Вас зацікавили. Для знайомства і спілкування з іншими відвідувачами діє форум.

4. http://mirknig.com/Цей сайт хороший тим, що на ньому є книги у всіх жанрах. Користувачі самі можуть додавати новини про книжки з докладним описом. Це, звичайно, сподобається самим авторам і видавцям. Даний портал можна назвати пошуковою системою книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар