середа, 5 лютого 2020 р.


  
 4 лютого в Центральній бібліотеці Прилісненської сільської ради відбулася творча зустріч з дитячою письменницею, поетесою, автором багатьох  поетичних збірок і просто доброю, щирою людиною Галиною Рибачук–Прач.
Під час зустрічі  з юними читачами письменниця представила свої збірки:  «Маленький мандрівник», «Святкові пригоди маленького мандрівника», «Капітан Одеса», «Події в курнику, «Грибні історії», «Розповіді», «Любов’ю до слова», «Помолюся за любов» та інші...
Присутні із задоволенням слухали розповіді пані Галини про героїв книг та про пригоди, які з ними відбувалися, а ще письменниця запропонувала дітям самим почитати її вірші, бажаючих  виявилось чимало, особливо активними були хлопчики. В свою чергу учениці 5 класів Мирослава Ремінська та Катерина Романік також потішили гостю артистичним декламуванням віршів поетеси, за що отримали в подарунок книжки.
Більше 30 віршів поетеси Галини Рибачук-Прач покладено на музику  різних композиторів. Ми також мали змогу прослухати одну  з них у виконанні Олександра Гуменюка.
Побажаємо поетесі реалізації творчих задумів та нових книг. І знову будемо чекати на зустріч з нею.


 

 


                                                                                                                                                                                                                                                                                  








    


Немає коментарів:

Дописати коментар