пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

    

     21-го лютого всі народи світу відзначають Міжнародний день рідної мови. В цей день люди нагадують одне одному про те, як важливо берегти рідну мову, адже мова - духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях.
    З нагоди Міжнародного дня рідної мови Центральна бібліотека запросила членів клубу «Кигочитограйко» на літературний перфоманс  «Читай, як зірка улюблені вірші українських поетів».
     Бібліотекар розповіла дітям про нашу мелодійну, неповторну українську мову та запропонувала провести голосні читання. Всі  з великим задоволенням читали вірші  улюблених письменників. Захід пройшов цікаво та корисно, бо рідна мова , як і пісня, дорога і близька , дає наснагу, силу, радість спілкування.
     Також в бібліотеці  оформлена книжкова виставка «Мова- інтелектуальний портрет народу, йога душа»яка представила різні літературні жанри та доповнила і розкрила красу і велич рідної мови. 
     Тож, шануйте і любіть  рідну мову, пілкуйтеся про неї , захищайте, розкривайте для себе її велич й могутню силу. Збережіть її в усій чудовій красі для себе й наступних поколінь!
 


 





 

 

 

 

 

 

 

 






1 коментар:

  1. As reported by Stanford Medical, It is really the ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh 42 pounds less than us.

    (And by the way, it is not related to genetics or some secret-exercise and EVERYTHING about "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    Tap this link to uncover if this easy questionnaire can help you release your true weight loss potential

    ВідповістиВидалити