понеділок, 1 червня 2020 р.



 Щороку в перший день літа, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Тож нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною любов’ю та турботою.  Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен день – добрим і цікавим.
Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників.  Ми всім бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів.
Цього року у зв’язку з карантинним обмеженням у Центральній бібліотеці заходи до відзначення Міжнародного дня захисту дітей  проводитися нажаль не будуть. Але  працівники  бібліотеки   підготували книжкову виставку «Права та обов’язки в сюжетах казок» та пропонують переглянути фото-спогади за минулі роки.













Немає коментарів:

Дописати коментар