середа, 10 березня 2021 р.

 

Тарас Шевченко — це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях народу. Творчість  Шевченка — це святиня, якою дорожить і гордиться  український народ. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці той вогник любові до Вітчизни, який запалив поет своїми безсмертними творами.

Без його імені не можна уявити нашої літератури, нашої культури, нашої країни. Його творчість невмируща. Життя Кобзаря можна вважати справжнім подвигом у мистецтві, бо він віддав усі свої сили, щоб врятувати український народ, українську культуру та відкрив перед ними шлях у майбутнє. З плином часу все більше переконуєшся, що поезії нашого Тараса — то одкровення, які він висловив на адресу минулих, сучасних і прийдешніх поколінь українців.

10 березня у Центральній бібліотеці  до 207-ої річниці від дня народження та до 160-тих роковин смерті Тараса Григоровича Шевченка, для членів клубу за інтересами «Старшокласник» відбулася година спілкування «Шлях Кобзаря – це шлях народу».

Також в бібліотеці діє тематична виставка «Будеш, батьку, панувати, поки живуть люди, поки сонце з неба сяє, тебе не забудуть …». Представлені на ній матеріали, розповідають про життя та творчість Т.Г.Шевченка, як поета та художника.

                                        

                         



























 

 

 

 

 


                                                                                                                                                                              

Немає коментарів:

Дописати коментар