четвер, 1 квітня 2021 р.



    

31 березня у Прилісненській ОТГ на базі бібліотеки-філії села Городок пройшов окружний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2021» серед читачів-учнів 6-7 класів.  Цей конкурс зібрав у стінах бібліотеки тих дітей, для яких книга є джерелом знань, другом, порадником, з яким не лише цікаво, а й корисно провести час.

Загалом участь у конкурсі взяло 14 учасників, вони розповідали про себе, свої улюблені книги та про свої враження від прочитаного. Представили свої читацькі щоденники та давали відповіді на додаткові запитання журі.

Важко було оцінювати конкурсантів, бо всі вони талановиті та обдаровані. Але конкурс є конкурс, тому перемогу отримала – Мельницька Каріна Сергіївна, читачка бібліотеки-філії с. Карасин, яка буде представляти нашу громаду у місті Луцьку.

А також призові місця здобули:

·     I місце – Романік Катерина (Центральна бібліотека);

·     ІІ місце – Смійчик Олександра (бібліотека-філія с. Городок);

·     ІІІ місце – Гасимова Тамелла (бібліотека-філія с. Нові Червища).

Всі учасники були відзначені грамотами, подяками та сувенірами.

P. S. Вітаємо нашу активну читачку Романік Катерину за зайняте І місце. Радіємо разом з нею і бажаємо залишатися такою ж активною й допитливою. Нехай твоя любов до читання приносить багато яскравих вражень, корисних знань і дивовижних відкриттів та подальших перемог.

  

                      

                      


              
      

                        

                   


                

                             

                       
          
                                    









 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар