середу, 1 червня 2022 р.

 


Свято захисту дітей у всьому світі відзначають

 у перший день літа,

 1 червня.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки!

Особливо актуальним є це свято сьогодні, адже під час війни багато дітей стали сиротами, потерпіли від насилля, виїхали з  рідного дому, а частину наших юних українців сусідня країна-агресорка незаконно вивезла  за межі батьківщини. Це злочин, який не можна пробачити або забути. Але ми щиро віримо, що вже наступного року українські діти зустрічатимуть світло не в підвалах під обстрілами, а у мирній, щасливій та вільній від окупантів Україні.

Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене щастям і любов’ю. Тому саме сьогодні, у день захисту дітей, працівники бібліотеки та Будинку культури села Прилісне провели  дитяче літературно-розважальне свято «Нехай сміються діти», яке включало рухливі ігри, вікторини, казкові пригоди, загадки.

Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою, а наприкінці діти отримали солодкі подарунки. Таким і має бути свято, адже наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх будинках, не боячись сирен чи вибухів.

Бажаємо кожній дитині щасливого дитинства, зростати в мирі та люблячий родині!

Дорогі наші дітки, будьте здорові, радісні, мрійте та любіть Україну!





















 


Немає коментарів:

Дописати коментар