вівторок, 28 березня 2023 р.

Сьогодні, 28 березня, в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання бібліотеки відбувся майстер-клас «Я – гарнесенька закладка, вам потрібна для порядку. Дарма сторінки не гортай, де закладка, там читай!»

Всі ми любимо читати. Читаючи книжку, кожна людина помічає для себе місця, які її вразили, зацікавили, до яких хотілось би повернутись. З цією метою, практично, всі ми використовуємо закладки для книг. Звичайно, можна обійтися і без них: загнути листочок, чи зробити позначку. Але все це псує книгу, тому без закладок нам ну ніяк не обійтись. Але найцікавіші закладки – ті, що зроблені своїми руками.

Найпростіший варіант закладок – виготовлені з паперу. Це і просто, і практично, і абсолютно безпечно для книг – тонка картонка не завдасть шкоди книжковим сторінкам.

Діти з захопленням виготовляли закладки не тільки для своїх книжечок, але й залишили виготовлені ними закладки у бібліотеці для найменших користувачів. 

А також діти виявили бажання виготовляти іграшки-саморобки із журналу «Вигадуй, думай, грай». Було дуже цікаво і весело. Всі отримали задоволення від того, що змогли своїми руками створити чудові саморобки.
















Немає коментарів:

Дописати коментар