пʼятницю, 24 березня 2023 р.

 

 


               «Мандрівка в світ книги»

На другий день Тижня дитячого читання до нас у бібліотеку завітали особливі читачі – учні перших класів.

 Екскурсія до бібліотеки – це завжди нові враження!

А вражень у маленьких читайликів, які вперше завітали до нашої бібліотеки, і справді вистачає. Адже яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій. Цього разу нашими екскурсантами стали маленькі першокласники нашої школи, які прийшли зі своїми класоводами.

Перше знайомство з бібліотекою перетворилось на справжнє свято. Маленькі відвідувачі слухали розповідь бібліотекаря та дізналися для себе багато нового: про походження слова «Бібліотека», що таке абонемент, формуляр та багато іншого. Ознайомилися з правилами поведінки в бібліотеці, про правила поводження з книгою та, як потрібно вести себе у книгозбірні.

 Їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів.

Діти активно приймали участь у вікторинах, іграх, виконували «казкові завдання», відгадували казки за уривками і перевіряли уважність при читанні казок.

Усміхнені обличчя дітей,  радісні оченята та їх слова вдячності свідчили про те, що їм дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія. Сподіваємося, що бібліотека стане для першокласників улюбленим місцем для читання.

По закінченню всі бажаючі взяли книги для читання додому.





 

 


















 

Немає коментарів:

Дописати коментар