четвер, 31 січня 2013 р.

      Клуб за інтересами 
            "Інтернет-Чомучки".

    Комп'ютер настільки увійшов у наше життя, що ми вже не можемо навіть уявити прожити день без Інтернету, певних програм, комп'ютерних ігор. Останнє особливо стосується  дітей, а подекуди і дорослих.
     Зміни прийшли і до бібліотек. Бібліотечне життя все більше віртуалізується. 
Завдання бібліотеки полягає в тому, щоб не розмежовувати книгу і комп'ютер, а за допомогою комп'ютера виховати в дитини любов до книги.



    Сьогодні неможливо назвати сферу діяльності людини, яка не зазнала би залежності від ринку інформації і не мала б потреби у новітніх технологіях. Це змінює погляди,поведінку, спосіб життя і мислення сьогоднішніх дітей. Як же навчити їх користуватись цими ресурсами?
Клуб за інтересами "Інтернет-Чомучки", який розпочав працювати у бібліотеці, за мету ставить допомогти зрозуміти дітям, що оволодіння основами інформаційної культури підготує їх до будь-якого виду пізнавальної діяльності, забезпечить здатність жити в інформаційному суспільстві.
                                                          Посвята у члени клубу

    Членами клубу є учні 5-х класів ЗОШ І-ІІІ ст. Прийом в члени клубу проводиться за рекомендацією бібліотекарів, враховуючи бажання учнів. Від членів клубу вимагається бути активними користувачами бібліотеки та приймати  участь у масових заходах і клубу,  і бібліотеки. А діти зобов'язані бути організованими, дисциплінованими, уважними, дотримуватись правил Інтернет-безпеки та Інтернет-етики, добре вчитись,  бути зразком поведінки в школі, вдома,  виконувати доручення керівника клубу.
      Клуб "Інтернет-Чомучки" здійснює діяльність у вільний від навчання час.
Президент клубу Софійка Мельник та член ради клубу Даринка Громик




Немає коментарів:

Дописати коментар