середу, 25 червня 2014 р.

 Духовний подарунок

      Нещодавно читачі нашої бібліотеки  отримали чудовий подарунок від свого односельця, який є настоятелем Храму на честь Рівноапостольного Великого князя Володимира в місті Київ протоієрея Андрія Миткалика.
     Дарунок цей – книга-довідник  «Єрусалим християнський: православному паломнику для доторкання».
      Автор книги  - Віктор Щербаков – захоплююче подає історію, архітектурні і теологічні особливості тієї грані Єрусалима, яку складають християнські храми, монастирі і святині, що зберігаються у Святому місті понад дві тисячі років. Кожна сторінка книги насичена великою кількістю відомостей, більшість з яких стануть для читача відкриттям і, можливо, спонукають його до самостійних досліджень історії Єрусалима. Видання багате цікавими ілюстраціями.
      Книгу автор  адресує культурологам, регентам, філологам, екскурсоводам, слухачам недільних шкіл, а також для широкого загалу.
      За словами настоятеля Свято-Троїцького храму Юрія Волкова, який вже побував на Святій землі, дана книга дуже корисна, як для тих, хто вже побував у Єрусалимі , так і для тих , хто тільки планує таку поїздку. Одним вона дасть можливість глибше осмислити вже побачене, іншим – допоможе підготуватися до зустрічі зі святим і вічним містом.

2 коментарі:

  1. Галина Халик27 липня 2014 р. о 11:58

    Щойно переглянула новини червня. Справді, приємно читати і дізнаватись про вашу роботу, а. отже, і про вас як бібліотечних фахівців. Ви МОЛОДЦІ!!!

    ВідповістиВидалити