вівторок, 12 серпня 2014 р.

     В Україні війна... Війна жорстока і віроломна. На нашу рідну землю ступила войовнича і загарбницька нога ще донедавна братньої держави. Щодня гинуть справжні герої України, страждає мирне населення Донбасу, горе всій країні...
     В ці важкі для України часи ніхто не може стояти осторонь. 
     Бібліотеки не є винятком. Ми маємо підтримувати у населення патріотичний та моральний дух, виховувати підростаюче покоління справжніми українцями, гідними продовжувачами вікових традицій.
     Наша бібліотека-філія підготувала для  користувачів інформаційну панораму "Хай прийде мир на нашу землю!..", з якої можна ознайомитись з матеріалами про воєнні дії в зоні АТО, про наших земляків- учасників АТО, схилити голову перед  списком загиблих волинян під час проведення антитерористичної операції на Сході, де вміщено і імена  славних синів Маневицької землі - Леоніда Полінкевича та Володимира Гринюка.
      А ще користувачі можуть роздивитись світлини військовослужбовців української армії , які виконують різні завдання в зоні АТО. Всі разом вони захищають свою країну і українських громадян від терористів і бандитів.













Ось справжні герої! Майбутнє нашої нації! 
 Слава  Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар