понеділок, 23 листопада 2015 р.

"Моє рідне село, моє рідне Прилісне"

        Села, як і люди, мають свої біографії. І в кожного вона своя, неповторна...                          Рідне Прилісне! Не одну сотню літ молитвою зустрічає світанок і проводжає день. В золотавих туманах прокидається воно щоранку, як і багато літ тому. І ми вдивляємось в його добре, усміхнене обличчя.                     
       Село вітає нас щедрими кетягами калини, п'янкими запахами сіна і матіоли... Рідна батьківська земля... Ми з неї вийшли і до неї сьогодні прийшли на побачення.    
       21 листопада прилісненці зібрались в актовому залі місцевого Будинку культури на святковий вечір з нагоди 470-ої  річниці від першої писемної згадки про Прилісне.  В ході вечора було охоплено найважливіші віхи історії села, його розбудови і розвитку. Все це супроводжувалось показом слайдів відповідно  часу.
       







Окремою сторінкою було висвітлено ще одну дату 2015 року - це 30-річчя сільського Будинку культури та бібліотеки-філії, що знаходиться в його стінах.
         В фойє закладу було організовано виставку світлин з історії Будинку культури та бібліотеки від відкриття до сьогоднішніх днів.










            

Немає коментарів:

Дописати коментар