вівторок, 3 грудня 2019 р.


    

    Як почуєш – серце завмирає,
Від СНІДу наслідки сумні,
Від нього ліків ще немає,
Тому ми скажем: СНІДу – «ні»!



  1 грудня, вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя несе ця глобальна проблема. Сьогодні зусилля багатьох держав спрямовані на профілактику поширення захворювання.
  «СНІД – слово ціною в життя» під такою назвою в Центральній бібліотеці Прилісненської сільської ради проведено круглий стіл. Під час заходу учні з працівниками бібліотеки обговорювали проблеми ВІЛ-інфікованих в Україні, боротьбу з цією страшною хворобою, як уберегтися від цього захворювання, а також про толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих людей.
 Школярі розуміють, що ВІЛ/СНІД може загрожувати всім, але якщо людина дбає про своє здоров’я, веде здоровий спосіб життя, живе за законами моралі, має міцну сім’ю, ризик заразитися ВІЛ стає мінімальним. 
Також до Міжнародного дня боротьби зі СНІДом у Центральній бібліотеці було оформлено книжкову виставку «СНІД: знати, щоб жити». Серед матеріалів виставки – книги, матеріали періодичних видань та буклети для юнацтва.


















Немає коментарів:

Дописати коментар