пʼятницю, 19 лютого 2021 р.

 


А сотню вже зустріли небеса…
Летіли легко, хоч Майдан ридав…
І з кров´ю перемішана сльоза…
А батько сина ще не відпускав…

Їх називали Небесною Сотнею - українців які загинули у Києві на Майдані. Ці люди назавжди змінили нашу країну і самих українців, підняли наш національний і патріотичний дух. Саме завдяки майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю до справедливості. Кожен здійснив особистий подвиг та віддав найцінніше - своє життя заради нової України.
        Напередодні відзначення  Дня Героїв Небесної Сотні  Будинок культури спільно з Центральною бібліотекою провели годину-реквієм «Повернути не можна, забути не можливо».
Ведучі заходу Курчик Ангеліна та Кузьмич Анна, а також учениці  10 класу Ємчик Христина та Слива Ірина пригадали події тих трагічних днів.
 Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні, що впали мертвими за світле Майбутнє України та переглянули відеосюжет про трагічні події на Майдані.
Нікого з присутніх не залишило байдужим декламування Тетяною Хилюк вірша «Поговори зі мною синку мій».  Справив  неабияке враження танець вихованців Школи Мистецтв та   пісні: «Молитва за Україну» (виконувала Людмила Коваль), «Присягу двічі не дають» (виконувала Юлія Худякова), «Кленова балада» (у виконанні Олександри Миронюк та Олександра Гуменюка) та інших.
 Герої не вмирають, вони завжди будуть в наших серцях! Слава Україні! Героям слава!


                                       
           
        

        

          

         

        

         
         

          

         






 

Немає коментарів:

Дописати коментар